THRIVE

Microdoseren

Ademwerk

en meer


volgende editie: 2 okt - 13 nov

Welcome thriver!

Als het leven prima gaat, maar je voelt dat er meer is en je hebt behoefte aan verdieping, innerlijke rust en meer genieten... Dan is Thrive voor jou!


Een home retreat om je bewustzijn te verkennen met microdoseren, ademwerk en meer effectieve tools om tot de kern te komen van wie jij bent en vooral ook wie jij níet bent.


Al velen gingen je voor en ik kan zonder twijfel zeggen: na dit programma lukt het jou beter om te 'zijn'. Om te luisteren naar je lichaam en je intuïtie, in het dagelijks leven. Samen gaan we op weg naar een leven vanuit vertrouwen en innerlijke vrijheid! Een mooier cadeau kan je jezelf niet geven.

Van denken naar voelen

Ik voelde me soms net een popcornmachine. Elke seconde popte er weer een nieuw idee of gedachte op. Een wandelend hoofd, levend van het ene to-do lijstje naar het andere to-do lijstje. Aan de buitenkant succesvol en een fijn leven, maar innerlijk ervoer ik heel veel onrust.


Vanaf mijn eerste ervaring met plantmedicijnen is er binnen in mij iets gaan verschuiven. Alsof mijn rechter hersenhelft  zei: "leuk dat ratio... maar nu is het tijd om te gaan voelen!"  Mijn leven is sindsdien steeds meer gaan veranderen. Luisteren naar wat ik écht wil, veel meer tijd en aandacht voor mijn gezin, genieten van de natuur, meer focus en meer verbinding met mensen om me heen. Dat gun ik jou ook!

12 jaar

ervaring met bewustzijnsontwikkeling

9,1

gemiddelde cijfer van deelnemers

100%

van de deelnemers raadt dit aan

Thrive is voor jou als jij:

 • je bewustzijn een laagje dieper wil ervaren
 • meer tevredenheid en dankbaarheid wil voelen
 • life changing lessen en tools wilt ontvangen 
 • sterker contact wil voelen met je intuïtie
 • beter je behoeften wil kunnen aangeven
 • makkelijker keuzes wil kunnen maken
 • een gezondere leefstijl verlangt
 • meer focus en productiviteit wil
 • meer magie in het leven wil ervaren
 • van je hoofd naar je hart wil bewegen
 • wil verbinden met jezelf en wel een duwtje in de rug kan gebruiken 
 • op een laagdrempelige manier wil kennismaken met psychedelica

Anniek van Hartingsveldt

Owner Fitly Media

Meer zelfvertrouwen 

"Het Thrive programma heeft mij persoonlijk heel veel gebracht, van meer zelfvertrouwen, meer contact met mijn lijf en nieuwe gezonde gewoontes. Ik vond het ook heel fijn om tijdens mijn eerste ervaring met truffels begeleiding te krijgen van Freke, daardoor voelde het vertrouwd en was het minder spannend."

Wat deelnemers vinden van Thrive

"Meer rust, genieten van de natuur en productieve dagen op werk"
"Ik vond het een geweldige ontdekkingstocht. Ik heb meegedaan samen met mijn vrouw en we hebben er heel veel aan gehad! Het microdoseren bracht meer rust met de kindjes, extra genieten van de natuur tijdens het sporten, productieve dagen op werk. Ik was me ook meer bewust van patronen en het was een eerste stap in het beter kunnen voelen en uiten van emoties. De groepsdynamiek was ook erg leuk, fijn om ervaringen uit te wisselen! Er was tijdens de live sessies gelijk een mooie verbinding in de groep doordat je samen dit proces aangaat. Ik zou het Thrive programma zeker aanraden!"
Michiel
"Meer kalmte en focus, een intensere ervaring van meditaties"
Meer kalmte en focus, een intensere ervaring van meditaties en heel veel zin in het ontdekken van andere vormen van 'bewustzijnsverruiming'. Dit is een periode waarin ik veel oude patronen probeer te veranderen, en ik denk dat de truffels me hebben geholpen om er überhaupt bewust van te zijn. Het voelt een beetje alsof ik mijn huis aan het opruimen ben, de chaos wordt eerst groter voordat het beter wordt. Ik ben je super dankbaar voor deze ervaring en vond je echt een ontzettend goede, empathische, krachtige maar ook kwetsbare leider van de groep. Way to go! 


Charlot van Scheijen

"Beter voelen waar mijn

behoeftes liggen."

Als je beter in contact wil komen met jezelf, je lijf en je gevoelsleven dan is dit hét programma. De truffel heeft mij geholpen om me weer meer verbonden te voelen met mezelf en de wereld. Ik vind het lastig om de controle los te laten dus vond microdoseren spannend. Hier hoef je echter niet bang voor te zijn als je het zo rustig opbouwt en met goede begeleiding en uitleg van Freke. Ik ervoer meer vertrouwen, rust, warmte en verbondenheid en ik kon beter voelen waar mijn eigen grenzen en behoeftes lagen. Een hele mooie en waardevolle ervaring!
Kim

Kathelijn

"Lieve Freke, ik ben je ontzettend dankbaar voor het Thrive Programma, wat mij ontzettend veel heeft gebracht vanaf het eerste tot het laatste moment en ook nu nog. Een goede vriend stuurde mij jouw masterclass door, waar ik me meteen heel enthousiast voor heb aangemeld. Je legde alles daar zo helder en duidelijk uit, op een hele fijne manier waardoor ik heel veel vertrouwen kreeg in jou en je mooie programma. En dat terwijl ik het microdosen voor mij een hele stap was. Ik heb m’n hele leven al veel weerstand gevoeld tegen drugs, maar door jouw uitleg kon ik microdosen daar volledig los van trekken. Want microdosen doe je om de werkelijkheid te omarmen en niet te ontvluchten. En dat was precies wat ik wilde, want ik zat zelf middenin een journey van zelfonderzoek omdat ik al ontzettend vaak was vastgelopen in m’n leven. Het microdosen heeft me ontzettend geholpen om veel meer de diepte in te gaan en me veel bewuster te worden van de destructieve patronen in mijn leven en hoe m’n onderbewuste en m’n negatieve overtuigingen daar een hele grote rol in spelen. Door het microdosen voelde ik veel meer flow en een duwtje in de rug om echt te gaan proberen m’n gedrag (o.a. te laat komen en eindeloos uitstellen) te veranderen. Door jouw warme en enthousiaste begeleiding, de modules en opdrachten en het dagelijkse journalen heb ik hier enorme stappen in kunnen maken en daar ben ik je oneindig dankbaar voor.

Waarom microdoseren?

Een belangrijk onderdeel van Thrive is microdoseren. Oftewel, het nemen van een zeer kleine hoeveelheid  psilocybine houdende truffels. Dit neem je als supplement, voor een periode van zes weken. De psilocybine, de werkzame stof in truffels, vergroot onze neuroplasticiteit. Dit is het vermogen van de hersenen om zich aan te passen, oftewel we kunnen makkelijker patronen doorbreken. Bovendien worden er meer verbindingen gemaakt tussen hersengebieden én is het 'default mode network' minder actief, waardoor onze 'monkey mind' wat stiller wordt en je meer in het nu bent. Je verhoogde bewustzijn zorgt ervoor dat je met meer afstand kan kijken naar je gedachten, emoties en patronen. Alsof je jezelf objectiever kan waarnemen. Het brengt je dichterbij jezelf, waardoor je meer op intuïtie kan gaan varen. En no worries: door de minimale hoeveelheid functioneer je normaal. Je kan dus gewoon autorijden, werken en voor je kinderen zorgen.

Waarom ademwerk?

De manier waarop we ademen is onlosmakelijk verbonden met hoe we in het leven staan.  Ik leer je ademhalingstechnieken om beter te kunnen ontspannen én om juist energieker door je dag te gaan. We gaan o.a. de verbonden ademhaling ontdekken. Dit zorgt  voor meer zuurstof op celniveau én een groter bewustzijn waardoor oude emoties en blokkades worden losgelaten. Deze tool recht onder onze neus,  is een geweldige manier om beter in contact met ons lichaam te komen en daarmee met de kern van wie we zijn.

Acceptance & Commitment Therapy

ACT helpt om met de juiste fundering en motivatie op deze innerlijke ontdekkingstocht te gaan. Werken met ACT voelt voor mij als thuiskomen: een combinatie tussen Westerse psychologie en Oosterse religies zoals het Boeddhisme. In zes modules neem ik je mee in hele effectieve en bewezen oefeningen om je psychologische flexibiliteit te vergroten. We kijken naar wat jouw waarden zijn en hoe je jouw keuzes daarop kan baseren, in plaats van op bijvoorbeeld belemmerende gedachten. Vele praktische tools die jou gaan helpen in het dagelijks leven om vanuit je hart keuzes te maken.

Een pakketje vol liefde!

Het Thrive pakket met alle microdose essentials:

 • 18 x 1 gram biologische verse truffels van een Nederlandse teler

 • Lion's Mane van duurzame wildpluk (brainbooster ter ondersteuning)

 • Micro weegschaal

 • Thrive werkboek

 • Microdose journal

Veel gestelde vragen

Over microdosing

Kan je normaal functioneren tijdens microdosing?

Ja echt, je functioneert normaal tijdens microdosing en wellicht zelfs beter. Microdosing betekent dat je met hele kleine hoeveelheden plantmedicijn werkt, gemiddeld 1 gram verse truffels die je slechts 1 keer in de drie dagen neemt. Je kan het dus meer zien als een supplement. De truffels geven bij de juiste dosering geen visuele of fysieke veranderingen maar een hele subtiele verandering in je bewustwording. We besteden in het programma daarom ook veel tijd aan het vinden van jouw juiste dosering. Bij microdosing gaat het om een persoonlijke transformatie over de gehele periode en niet zozeer om de dag-ervaring.

Kan ik koffie en alcohol drinken als ik microdoseer?

Het kan, maar ik raad je aan om geen koffie en alcohol te drinken. Niet omdat het gevaarlijk is, maar omdat je zo zuiver mogelijk wil kunnen ervaren wat de truffel voor jou doet. Veel mensen die koffie combineren met microdosing geven ook aan dat de koffie niet goed voelt omdat het harder aan komt. Mocht je jouw koffie moment liever niet missen, dan is decaf een goed alternatief. Eigenlijk heb ik tot nu toe vooral gehoord dat deelnemers die eenmaal gestopt waren, het heel fijn vonden om zich zo 'schoon' te voelen en even niet afhankelijk te zijn van hun cafeïne shot. Hetzelfde geldt voor alcohol, beter even laten staan en ga voor dat alcoholvrije biertje. Mocht je toch echt een keer een heerlijke cappuccino of wijntje willen drinken: geen probleem. Mijn advies is alleen wel om het te beperken.

Word je er niet afhankelijk van?

Nee, je raakt zowel mentaal als lichamelijk niet afhankelijk van psilocybine. Als je elke dag truffels zou nemen bouwt je lichaam tolerantie op waardoor het effect afneemt. Microdoseren doe je echt voor een afgebakende periode, mét een intentie voor persoonlijke groei. Na deze periode is het goed om weer terug te gaan naar je 'baseline' om je inzichten te integreren en te voelen wat het voor je heeft gedaan.

Wat overigens heel bijzonder is, is dat je juist verslavingen kan verhelpen met behulp van psilocybine, zoals een alcohol- of nicotineverslaving. En door het microdoseren houden veel mensen er een gezondere leefstijl op na.

Is het legaal?

Ja, truffels zijn legaal in Nederland omdat ze onder de grond groeien. Ze zijn te koop in smartshops en via vele webshops. Truffels zijn 100% natuurlijk en kunnen ons helpen bij onze persoonlijke groei en bewustwording. Ze worden meestal plantmedicijn, psychedelica of entheogeen middel genoemd.

Kan je het combineren met medicijngebruik?

Ik raad je aan om dit altijd te bespreken met je behandelend arts.

James Fadiman heeft vragenlijsten afgenomen bij bijna 2000 mensen die microdoseren. De meesten gaven aan zonder negatieve bijwerkingen medicatie te kunnen combineren met psilocybine (truffels). Alleen Lithium en Tramadol wordt afgeraden.

In dit artikel vind je de medicijnen die eerder zonder problemen zijn gecombineerd met microdoseren met psilocybine (truffels):
https://microdosing.nl/microdosing-101/veelgestelde-vragen/combineren-met-medicijnen-en-supplementen/

Voor wie is microdosing niet geschikt?

* Microdosing wordt afgeraden als je een psychische aandoening hebt, zoals bipolariteit, schizofrenie, psychose gevoeligheid, paniekaanvallen, ernstig trauma/PTST.

* Combineer microdosing niet met de medicijnen Lithium of Tramadol.

* Bij mensen met kleurenblindheid wordt microdosing afgeraden omdat het 'tracers' in het gezichtsveld kunnen geven.

* Het lijkt erop dat mensen met autisme een hogere dosis nodig hebben dan wat we onder microdosing verstaan.

* Er is geen onderzoek gedaan naar microdosing bij zwangerschap of bij borstvoeding en hier kunnen we daarom geen onderbouwd advies in geven.


Over het Thrive programma

Hoeveel tijd neemt het in beslag?

De wekelijkse module met inspiratie en oefeningen kost ongeveer een uur per week. Daarnaast is er een dagelijkse routine die ongeveer 15 minuten in beslag neemt en er zijn in totaal vier online workshops van 1 a 1,5 uur.

Ik ga op vakantie in deze periode, kan ik toch meedoen?

Ja, het is geen probleem om een pauze in te lassen in de zes weken van het programma. Je kan dan gewoon langer doorgaan aan het einde, de modules blijven ook langer beschikbaar en als je een live workshop mist dan kan je die terug kijken.

Op welke momenten gaan we microdoseren?

Je bepaalt zelf de dagen waarop je microdoseert. Dit doe je thuis en niet als groep bij elkaar. Je krijgt uitleg over de verschillende innameprotocollen die je kan volgen zodat je kan kiezen wat het beste bij je past.

Is alles online of zijn er ook fysieke bijeenkomsten?

Het Thrive programma is geheel online, tenzij je meedoet met Thrive together

Je ontvangt inloggegevens voor de Academy waar de modules voor je klaarstaan en je de community kan vinden.

Ik ben niet zo fan van groepsprogramma's, kan je het ook individueel doen?

Individuele coaching kan, maar ik heb beperkt plek en de prijs is uiteraard hoger. Mail me voor info: freke@toolstothrive.nl.

Ik kan je echter aanraden om tóch het groepsprogramma te volgen op je eigen manier (en eventueel extra 1:1 coaching). Dan krijg je veel meer waarde voor je geld. Je gaat het hele traject vooral individueel volgen, en als jij geen behoefte hebt om te delen dan hoeft dat uiteraard niet. De groep is over het algemeen niet groter dan 30 personen. Hoe groot of hoe klein de groep ook is, we zorgen voor een veilige setting samen. Tot nu toe geeft iedereen vooral aan dat ze er veel aan hebben gehad om ervaringen van de anderen te horen en lezen.

De kosten houden me tegen, kan ik het in termijnen betalen?

Ja dat kan zeker. Op de betaalpagina kan je voor die mogelijkheid kiezen. Ik snap dat het een investering is maar ik durf echt te zeggen: dit is het 100% waard. JIJ bent het waard. Wanneer het niet haalbaar voor jou is om dit (nu) te betalen, neem dan even contact met me op (freke@toolstothrive.nl).

Meer ervaringen van eerdere deelnemers

"De thuisceremonie is magisch!"
Dit programma is veel meer dan 'leren microdoseren'. Vooral de wekelijkse lessen over bewustzijnsontwikkeling hebben mij enorm veel inzicht, kennis en rust gebracht. Freke weet enorm veel over het bewustwordingsproces en hoe je negatieve gedachtes kunt accepteren en defuseren, zodat je vanuit mildheid een positieve beweging kunt maken. Het programma zit heel goed in elkaar. De truffels hielpen mij vooral om mindful te zijn en me vaker op een dag bewust te worden van mijn gedachtes, zodat ik grote stappen kon maken. En de thuisceremonie die in het programma zit is magisch!
Louky

"Bewuster van mijn denken, voelen en doen"

Wat een prachtig programma! Van dag tot dag een hele subtiele ervaring, maar onderaan de streep heel impactvol en diepgaand door alle inzichten en opdrachten. Ik heb meer energie, rust, flow en focus ervaren en ben bewuster geworden van mijn denken, voelen en doen. De begeleiding van Freke is heel deskundig en liefdevol, waardoor het microdoseren en ook "het voelen zelf" heel veilig voelde om te doen.
Evelien
"Ik ervaar veel meer rust nu!"

Het programma heeft me echt nieuwe inzichten gebracht, terwijl ik al best met persoonlijke ontwikkeling bezig was. Het microdoseren heeft daar ongetwijfeld aan bijgedragen maar juist ook de mooie oefeningen en opdrachten die Freke faciliteert. Dit laatste was voor mij een verrassing, dacht dat het onderscheidende aspect juist op die truffels zou liggen. Freke helpt je dmv heel effectieve opdrachten om tot je gevoel en je intentie te komen. Ik zou dit programma aan iedereen aanraden die wat meer uit zijn/ haar hoofd zou willen komen, en wat meer ‘in het moment’ of vanuit je hart zou willen leven. Ik ervaar veel meer rust nu.

Marjolein
niet goed geld terug

Niet goed? Geld terug!

Is het programma niet wat je ervan gehoopt had en wil je in de eerste 2 weken stoppen?

Je krijgt direct je geld terug! Tot nu toe heeft niemand daar gebruik van hoeven maken.

THRIVE microdose & breathe

 • Vier online workshops (met replay als je er niet bij kan zijn) op woensdag
 • Het Thrive pakket (t.w.v. 110 euro) met: biologische truffels (18 x 1 gr), duurzame lion's mane extract, microweegschaal, Thrive microdosing journal en Thrive werkboek.
 • Een community voor al je vragen en ervaring rondom microdoseren, ademwerk en bewustzijnsgroei.
 • Wekelijkse video-module met inspiratie, schrijfoefeningen en krachtige tools om je (zelf)bewustzijn te vergroten.
 • Je leert om thuis een mini ceremonie te doen 

  BONUS: 2 maanden toegang tot House of deeprelax app
  BONUS: toegang tot bibliotheek vol lees-, luister- en kijktips
  BONUS: Gratis een tweede keer meedoen met nieuwe Thrive groep

Zet jezelf hiernaast op de wachtlijst voor de volgende groep!

Wachtlijst

Your information is safe with us

Weten of wij samen een goede match zijn?

En of Thrive bij jou past?