Microdose journey at home 

Wil jij thuis een microdose journey ervaren? 


  • Je ontvangt de 'preparation guide for microdose journeys' gelijk na aanschaf 
  • Geen ervaring nodig, het is een toegankelijke manier om kennis te maken met de truffel.
  • Twee uur durende begeleide microdose journey met ademwerk, begeleide meditatie en reiki
  • Playlist om jouw reis te begeleiden met muziek
  • Kortingscode om truffels te bestellen (9 euro voor 3 tot 6 journeys)
JA dit wil ik ervaren


Wat is een microdose journey?

We combineren een kleine hoeveelheid magische truffel met een begeleide meditatieve sessie. Een combinatie van ademwerk, reiki, yoga nidra en sound healing begeleidt jou naar een diepe staat  van ontspanning. Je verhoogde bewustzijn zorgt ervoor dat je meer in contact komt met je gevoel en je monkey mind stiller wordt. Het brengt je dichterbij jezelf, waardoor je meer op intuïtie kan gaan varen en diepe inzichten kan krijgen.


Het voordeel van het thuis doen is dat je het in een vertrouwde eigen omgeving doet en je kan het op elk moment herhalen die jou uitkomt.

Vaak ervaren voordelen:

Diepe ontspanning  waardoor je zelf genezend vermogen wordt geactiveerd
Meer zelfliefde en zelfvertrouwen

Loslaten van emoties en blokkades zodat je levensenergie weer kan gaan stromen.

Inzichten in wat belangrijk voor je is

 
microdoseren truffels
Het was erg prettig om dit thuis te kunnen doen, de indeling van de sessie was erg fijn, overzichtelijk, en helder. Inname en intentie, begeleidende meditatie, ademhaling en de afsluitende muziek met reiki. Het was qua tijd ook perfect. Niet te lang of kort. Freke, je legt alles zo goed en helder uit, met een rustige, warme stem. Mijn complimenten!
mushrooms

Omdat het de eerste keer was dat ik met truffels heb gewerkt vond het heel fijn om dit thuis te doen en toch ook begeleiding te krijgen. De ervaring was rustig en heel ontspannen, er kwam vooral veel moeheid uit. Het bijzondere is dat ik al jaren regelmatig last van hoofdpijn heb op werkdagen en na deze journey is dat een hele lange tijd weggeweest, ik ga het dus zeker vaker doen! 

Ik doe niets liever dan jou weer laten herinneren wie je bent en vooral ook wie je niet bent.


Na het faciliteren van microdose journeys aan honderden mensen in real life, weet ik hoe ik je op een veilige en impactvolle manier online kan begeleiden.


Voor mij zijn deze momenten van naar binnen keren een essentieel onderdeel van self-care. Even uitzoomen van het dagelijks leven en voelen wat er in de onderlaag speelt.


Zodat jij een gevoel van thuiskomen bij jezelf ervaart en weer keuzes vanuit het hart maakt.


null
€ 35,-

Microdose journey at home

Een mooi ritueel om thuis te herhalen wanneer je wil, om diepe ontspanning te ervaren, jezelf de ruimte te geven om alles te voelen en (zelf)liefde te laten stromen.