Video Aspect Ratio: 9:4

Meer tevredenheid. Flow.

 Zelfinzicht.

Het Thrive programma

To thrive: bloeien, floreren... alles uit het leven halen!

Zelfkennis is het begin van alle wijsheid, zei Socrates al lang geleden. En dat is precies wat we gaan doen tijdens het Thrive programma: onszelf op een dieper niveau leren kennen. In het zesweekse online programma krijg je allerlei tools aangereikt waaronder microdoseren met truffels, meditaties, ademwerk en oefeningen vanuit Acceptance & commitment therapy. 


Na deze zes weken... lukt het jou beter om te luisteren naar je lichaam en je intuïtie. Je hebt inzicht gekregen in jouw (belemmerende) patronen en gedachten. En nog belangrijker: je hebt geleerd om ze los te laten! Je weet daarnaast wat je kernwaarden zijn en hoe je je leven daar naar inricht. Bovendien lukt het je beter om te ontspannen en goed voor jezelf te zorgen. Samen op weg naar (innerlijke) rust en vrijheid! Een mooier cadeau kan je jezelf niet geven.


Van denken naar voelen

Ik voelde me soms net een popcornmachine. Elke seconde popte er weer een nieuwe to-do, idee of gedachte op. Een wandelend hoofd, slechte concentratie en continu op zoek naar nieuwe prikkels. Heel vermoeiend! Voor mijzelf en voor de mensen om mij heen. Aan de buitenkant succesvol en een fijn leven, maar innerlijk ervoer ik heel veel onrust.


Vanaf mijn eerste ervaring met plantmedicijnen is er binnen in mij iets gaan verschuiven. Alsof mijn rechter hersenhelft  zei: "leuk dat ratio... maar nu is het tijd om te gaan voelen!"  Mijn leven is sindsdien steeds meer gaan veranderen. Luisteren naar wat ik écht wil, genieten van de natuur, veel meer focus en meer verbinding met mensen om me heen. Dat gun ik jou ook!

Anniek van Hartingsveldt

Owner Fitly Media

Meer zelfvertrouwen 

"Het Thrive programma heeft mij persoonlijk heel veel gebracht, van meer zelfvertrouwen, meer contact met mijn lijf en nieuwe gezonde gewoontes. Ik vond het ook heel fijn om tijdens mijn eerste ervaring met truffels begeleiding te krijgen van Freke, daardoor voelde het vertrouwd en was het minder spannend."

Het Thrive programma is voor jou als jij:

 • meer tevredenheid en dankbaarheid wil voelen
 • je verdieping wil in je bewustzijnsontwikkeling
 • sterker contact wil voelen met je intuïtie
 • beter grenzen wil kunnen aangeven
 • weet dat er meer in het leven is dan wat je er nu uithaalt
 • het moeilijk vindt om beslissingen te maken
 • verlangt naar een gezondere leefstijl
 • meer focus en productiviteit wil
 • meer zin in het leven wil ervaren
 • van je hoofd naar je hart wil bewegen
 • wil verbinden met jezelf en wel een duwtje in de rug kan gebruiken 
 • op een laagdrempelige manier wil kennismaken met psychedelica

11 jaar

ervaring met bewustzijnsontwikkeling
8,3

gemiddelde cijfer van deelnemers

100%
van de deelnemers raadt dit aan

Wat het Thrive programma inhoudt:

Een zesweeks online programma waarin we kennismaken met microdoseren, ondersteund met oefeningen, lichaamswerk en inspiratie voor bewustzijnsgroei.

null


Door middel van oefeningen uit Acceptance & Commitment Therapy gaan we een nieuwe benadering leren t.o.v. beperkende gedachten en patronen. We onderzoeken bovendien wat jij écht belangrijk vindt in het leven.

Alles over microdoseren met truffels

microdose truffels


In een duidelijke videoreeks leer je alles wat je moet weten over microdosing. Over microdoseringprotocols, jouw sweetspot zoeken, de manier en het moment van inname en meer. Een vertrouwde en fijne manier om te starten!

4 Online

Q&A

groepsessies


Hier gaan we de diepte in op de onderwerpen uit de modules en jullie ervaring. Het is het moment om live vragen te stellen. Vaak ontstaat er een hele mooie verbinding in de groep doordat je dit avontuur samen aan gaat! 

LichaamswerkIn de wekelijkse modules integreer ik lichaamswerk: oefeningen met ademhaling, meditatie en beweging. Bonus: 2 maanden gratis toegang tot de House of Deeprelax app, met vele begeleide sessies om jou in diepe ontspanning te brengen.  • 18 x 1 gram psilocybine houdende truffels, van een Nederlandse kweker

 • Lion's Mane extract van duurzame wildpluk

 • Micro weegschaal om jouw dosering precies af te wegen

 • Tools to Thrive microdosingjournal

(Online) CommunityEn last but not least: de (online) community. Hoe mooi is het om dit avontuur samen aan te gaan. Elke dag kan je jouw vragen stellen en ervaring delen in de besloten groep waar je onderdeel van bent. De ervaringen van anderen helpen jou ook weer, want onze verhalen lijken vaak op elkaar.

Wat deelnemers vinden van het Thrive programma

"Meer rust, genieten van de natuur en productieve dagen op werk"
"Ik vond het een geweldige ontdekkingstocht. Ik heb meegedaan samen met mijn vrouw en we hebben er heel veel aan gehad! Het microdoseren bracht meer rust met de kindjes, extra genieten van de natuur tijdens het sporten, productieve dagen op werk. Ik was me ook meer bewust van patronen en het was een eerste stap in het beter kunnen voelen en uiten van emoties. De groepsdynamiek was ook erg leuk, fijn om ervaringen uit te wisselen! Er was tijdens de live sessies gelijk een mooie verbinding in de groep doordat je samen dit proces aangaat. Ik zou het Thrive programma zeker aanraden!"
Michiel
"Meer kalmte en focus, een intensere ervaring van meditaties"
Meer kalmte en focus, een intensere ervaring van meditaties en heel veel zin in het ontdekken van andere vormen van 'bewustzijnsverruiming'. Dit is een periode waarin ik veel oude patronen probeer te veranderen, en ik denk dat de truffels me hebben geholpen om er überhaupt bewust van te zijn. Het voelt een beetje alsof ik mijn huis aan het opruimen ben, de chaos wordt eerst groter voordat het beter wordt. Ik ben je super dankbaar voor deze ervaring en vond je echt een ontzettend goede, empathische, krachtige maar ook kwetsbare leider van de groep. Way to go! 


Charlot van Scheijen

"Beter voelen waar mijn

eigen grenzen en behoeftes liggen."

Als je beter in contact wil komen met jezelf, je lijf en je gevoelsleven dan is dit hét programma. De truffel is geen wondermiddel maar het heeft mij geholpen om me weer meer verbonden te voelen met mezelf en de wereld. Ik vind het lastig om de controle los te laten dus vond microdoseren spannend. Hier hoef je echter niet bang voor te zijn als je het zo rustig opbouwt en met goede begeleiding en uitleg van Freke. Ik ervoer meer vertrouwen, rust, warmte en verbondenheid en ik kon beter voelen waar mijn eigen grenzen en behoeftes lagen. Een hele mooie en waardevolle ervaring!
Kim
rewire your brain

Waarom zit microdoseren in het Thrive programma

Een belangrijk onderdeel van het Thrive programma is microdoseren! Oftewel, het nemen van een zeer kleine hoeveelheid  psilocybine houdende truffels. Dit neem je als supplement, voor een periode van 4 tot 10 weken. Waarom? Uit onderzoek is gebleken dat psilocybine, de werkzame stof in truffels, onze neuroplasticiteit vergroot. Dit is het vermogen van de hersenen om zich aan te passen. Bovendien worden er meer verbindingen gemaakt tussen hersengebieden én is het 'default mode network' minder actief, waardoor onze 'monkey mind' wat stiller wordt en je meer in het nu bent.


Je verhoogde bewustzijn zorgt ervoor dat je met meer afstand kan kijken naar je gedachten, emoties en patronen. Alsof je jezelf objectiever kan waarnemen. Het brengt je dichterbij jezelf, waardoor je meer op intuïtie kan gaan varen. Doordat je slechts een minimale hoeveelheid neemt, functioneer je normaal. Je kan dus gewoon autorijden, werken en voor je kinderen zorgen.

Overzicht van de 6 modules:

Module 1

Start met Microdoseren

We trappen samen af en je leert alles wat je moet weten over microdoseren. Hoe haal je er het meeste uit? Met welke microdosing morning routine zorg je voor extra fijne dagen? En je gaat kennismaken met een methode die je in diepe ontspanning brengt.

Module 2

Bewustzijn en acceptatie

We gaan ons menszijn eens verkennen. We hebben het over de drie stadia van bewustwording. En over de twee basisemoties en hoe je leert herkennen vanuit welke je handelt. Bovendien staat er een heerlijke oefening voor je klaar voor een ‘emotional release’.

Module 3

Defusie

Tijd om ons verstand en gedachten eens te observeren. Wat zit er achter onze gedragingen en overtuigingen? Ik leer je defusie toepassen, oftewel meer afstand creëren tot je gedachten. En je gaat ademwerk ervaren om echt naar binnen te keren.

Module 4

Zelfbeeld en loslaten

Waar identificeer jij je mee en hoe is jouw zelfbeeld? En hoe kan je dit ook weer loslaten? Deze week ga je een mini ceremonie ervaren! Een combinatie van ademwerk, emotional release, een microdosering met een twist en een hele mooie playlist.

Module 5

Jouw kernwaarden

We denderen lekker door in het leven, maar hoe vaak sta je stil bij wat jij écht belangrijk vindt? We doen een visualisatie oefening om dit te voelen en tot de kern te komen. Tenslotte werken we aan onze focus, want die laat vaak te wensen over met alle afleiding.

Module 6

Van waarden naar doelen

Nu je weet wat je echt belangrijk vindt, gaan we onderzoeken hoe je dit nog beter in de praktijk kan toepassen. Wat zijn de stappen die jij wil zetten om hier naar te gaan leven? En we blikken terug op jouw eerste microdosecyclus. Hoe integreer je jouw inzichten?

REWIRE & RECONNECT

Ga je mee op reis?

Limited

Het Thrive programma

Zes weken online begeleiding bij microdoseren

Volgende editie start 1 november!

Inclusief starterspakket

397,-
 • Persoonlijk intakegesprek om te bepalen wat je eruit wil halen
 • Zes weken lang focus op persoonlijke groei, bewustwording en jouw transitie
 • Ervaringen uitwisselen met gelijkgestemden
 • Dagelijkse mogelijkheid om vragen te stellen
 • Vertrouwd en verantwoord leren microdoseren 
 • Je bewustzijn verkennen, beperkende gedachten en patronen loslaten, aan de slag met jouw zelfbeeld
 • Wie ben jij en wat is écht belangrijk voor je 
 • De doelen en acties bepalen die jou leiden naar het leven dat je wil leiden
 • Emotional release en ontspanning door diepe meditatie, ademwerk en lichaamswerk
 • Een mini ceremonie met een microdosering
 • Starterspakket: 18 x 1 gr truffel + microweegschaal + Lion's Mane extract + Tools to Thrive journal met oefeningen en inspiratie

Kan je normaal functioneren tijdens het microdoseren?

Ja echt, je functioneert normaal tijdens het microdoseren en wellicht zelfs beter. Microdoseren betekent dat je met hele kleine hoeveelheden plantmedicijn werkt, gemiddeld 1 gram verse truffels die je slechts 1 keer in de drie dagen neemt. Je kan het dus meer zien als een supplement. De truffels geven bij de juiste dosering geen visuele of fysieke veranderingen maar een hele subtiele verandering in je bewustwording. We besteden in het programma daarom ook veel tijd aan het vinden van jouw juiste dosering. Bij microdoseren gaat het om een persoonlijke transformatie over de gehele periode en niet zozeer om de dagervaring.

Kan ik koffie en alcohol drinken als ik microdoseer?

Het kan, maar ik raad je aan om geen koffie en alcohol te drinken. Niet omdat het gevaarlijk is, maar omdat je zo zuiver mogelijk wil kunnen ervaren wat de truffel voor jou doet. Veel mensen die koffie combineren met microdoseren geven ook aan dat de koffie niet goed voelt omdat het harder aan komt. Mocht je jouw koffie moment liever niet missen, dan is decaf een goed alternatief. Eigenlijk heb ik tot nu toe vooral gehoord dat deelnemers die eenmaal gestopt waren, het heel fijn vonden om zich zo 'schoon' te voelen en even niet afhankelijk te zijn van hun caffeïne shot. Hetzelfde geldt voor alcohol, beter even laten staan en ga voor dat alcoholvrije biertje. Mocht je toch echt een keer een heerlijke cappuccino of wijntje willen drinken: geen probleem! Mijn advies is alleen wel om het te beperken.

Word je er niet afhankelijk van?

Nee, je raakt zowel mentaal als lichamelijk niet afhankelijk van psilocybine. Sterker nog, als je elke dag truffels zou nemen bouwt je lichaam tolerantie op waardoor het effect afneemt. Microdoseren doe je echt voor een afgebakende periode, mét een intentie voor persoonlijke groei. Na deze periode is het goed om weer terug te gaan naar je 'baseline' om je inzichten te integreren en te voelen wat het voor je heeft gedaan.

Wat overigens heel bijzonder is, is dat je juist verslavingen kan verhelpen met behulp van psilocybine, zoals een alcohol- of nicotineverslaving. En door het microdoseren houden veel mensen er een gezondere leefstijl op na.

Is het legaal?

Ja, truffels zijn legaal in Nederland omdat ze onder de grond groeien. Ze zijn te koop in smartshops en via vele webshops. Truffels zijn 100% natuurlijk en kunnen ons helpen bij onze persoonlijke groei en bewustwording. Ze worden meestal plantmedicijn, psychedelica of entheogeen middel genoemd.

Kan je het combineren met medicijngebruik?

Ik raad je aan om dit altijd te bespreken met je behandelend arts.

James Fadiman heeft vragenlijsten afgenomen bij bijna 2000 mensen die microdoseren. De meesten gaven aan zonder negatieve bijwerkingen medicatie te kunnen combineren met psilocybine (truffels). Alleen Lithium en Tramadol wordt afgeraden.

In dit artikel vind je de medicijnen die eerder zonder problemen zijn gecombineerd met microdoseren met psilocybine (truffels):
https://microdosing.nl/microdosing-101/veelgestelde-vragen/combineren-met-medicijnen-en-supplementen/

Zijn er contra-indicaties?

Als je zwanger bent kan je beter niet microdoseren. Volgens James Fadiman kunnen mensen met kleurenblindheid en mensen met psychotische aandoeningen ook beter niet microdoseren. Daarnaast lijkt het erop dat mensen met autisme een hogere dosis nodig hebben dan wat we onder microdoseren verstaan.


Hoeveel tijd neemt het in beslag?

De wekelijkse module met inspiratie en oefeningen kost ongeveer een uur per week. Daarnaast is er een dagelijkse routine die ongeveer 15 minuten in beslag neemt en er zijn in totaal vier live calls van 1 a 1,5 uur.

Ik ga op vakantie in deze periode, kan ik toch meedoen?

Ja, het is geen probleem om een pauze in te lassen in de zes weken van het programma. Je kan dan gewoon een week langer doorgaan aan het einde, de modules blijven ook langer beschikbaar en als je een live sessie mist dan kan je die terug kijken.

Op welke momenten gaan we microdoseren?

Je bepaalt zelf de dagen waarop je microdoseert. Dit doe je thuis en niet als groep bij elkaar. Je krijgt uitleg over de verschillende innameprotocollen die je kan volgen zodat je kan kiezen wat het beste bij je past.

Is alles online of zijn er ook fysieke bijeenkomsten?

Het Thrive programma is geheel online. De live sessies doen we via Google Meet. Je ontvangt inloggegevens voor een online leeromgeving waar zeven modules voor je klaarstaan.

Wil je graag wel in real life samenkomen, ik geef regelmatig ceremonies bij Bluebirds Haarlem en Amsterdam.

Hoe groot is de groep?

Dit weet ik pas wanneer we starten, maar meestal tussen de 10 en 30 mensen. We zorgen voor een fijne veilige setting om je ervaringen te delen.

Op welke dagen vinden de online live sessies plaats voor de groep die start op 1 november?

1. Kick-off: zaterdag 5 november 20.00 uur
2. Check in: woensdag 16 november 20.00 uur
3. Check in: maandag 28 november 20.00 uur
4. Afsluiting: dinsdag 13 december 20.00 uur

Deze sessies doen we via Google Meet. Als je een keer niet kan ontvang je de opname.

niet goed geld terug
Is het programma niet wat je ervan gehoopt had en stop je in week 1 of 2? 

Je krijgt direct je geld terug, zonder gedoe. 

"Meer productiviteit, daadkracht, creativiteit, geduld en zelfvertrouwen"

Dankzij het microdoseren ervoer ik meer productiviteit, daadkracht, creativiteit, meer geduld, meer zelfvertrouwen en ik kan bepaalde dingen makkelijker in een ander licht zien. Het was wel een kleine overwinning om aan te beginnen. Heel blij dat ik het toch gedaan heb! Oh en afgekickt van koffie, wat heerlijk! De volgende keer de suiker ;)
Esmee Perloy
"Dichterbij mijn gevoel"
Door Freke’s enthousiasme was ik overtuigd dat het ook iets voor mij was. Ik kan niet zeggen dat ik een slechte prater ben, maar door het Thrive programma kwam ik echt dicht bij mijn gevoel. Ik zie dingen duidelijker en heb meer tijd voor anderen, maar ook voor mijzelf.  Mijn moeder zei laatst “Ik kan me niet herinneren wanneer wij voor het laatst zo’n diep gesprek hebben gehad.”
Erik
"Verbetering in mijn relatie"

Het Thrive programma heeft me veel gebracht: bewustwording van patronen, ik werd stiller in mijn hoofd en kon me beter aan prioriteiten houden. Kon ook veel beter grenzen aangeven en ik was milder voor mezelf. Alles bij elkaar zorgde het zelfs voor een verbetering in de dynamiek in mijn relatie. Heel blij met deze ervaring en dat ik het programma heb gevolgd.


Hanneke

Verschenen in de media

Freke in de podcast 'HOE DAN?'

Ik wil next level persoonlijke ontwikkeling met microdoseren... HOE DAN? Super open, eerlijk en leuk gesprek over beter leren voelen en hoe microdoseren daarbij kan helpen.
podcast hoeveel ben ik waard

Freke in de podcast 'Hoeveel ben ik waard'

Rolien Magendans - winnaar beste zakelijke podcast van Nederland, interviewde me over het pad wat mij leidde naar plantmedicijnen, waardoor Tools to Thrive is ontstaan.


Freke van Nimwegen

Freke in de 

podcast van 

David Pieters

David sprak mij over het stoppen met pleasen en je eigen waarheid gaan spreken. De spanning waarmee dat gepaard kan gaan... Kiezen voor het ongebruikelijke pad, ondanks het taboe...

Freke als Eco-pionier in 

JAN magazine

"Ik voel een grote urgentie om de wereld mooier achter te laten. Op de dag dat Trump werd verkozen tot president, ontdekte ik dat ik zwanger was. Ik dacht, in wat voor wereld gaat mijn kind opgroeien?"

Over Freke van Nimwegen

Steeds meer mezelf worden, dat is waar ik naar streef. Terwijl ik de eerste 25 jaar van mijn leven juist steeds verder weg kwam te staan van wie ik ben, ben ik de afgelopen 10 jaar de weg terug aan het vinden. Na mijn studie business & management  begon ik mijn carrière op de duurzaamheidsafdeling bij Ahold. Om vervolgens vanuit daar de social enterprise Instock op te richten. Na een geweldig ondernemersavontuur van 7 jaar en een aantal life events - waaronder moeder worden van twee prachtige dochters, was het tijd voor een nieuwe fase. Mijn interesse verschoof steeds meer naar  bewustwording. Na jaren van bezinning, leren en ontwikkelen, ben ik helemaal klaar om jou kennis te laten maken met de tools die mij zo ontzettend hebben geholpen. Ik ben ervaringsdeskundige op het gebied van plantmedicijnen, heb de opleidingen Acceptance and Commitment Therapy en Body Remembers Trauma Therapy gedaan en neem een volle rugzak mee aan allerlei trainingen, kennis en ervaring.

REWIRE & RECONNECT

Ga je mee op reis?

Limited

Het Thrive programma

Zes weken online begeleiding bij microdoseren

Volgende editie start 1 november! 

Inclusief starterspakket

397,-
 • Persoonlijk intakegesprek om te bepalen wat je eruit wil halen
 • Zes weken lang focus op persoonlijke groei, bewustwording en jouw transitie
 • Ervaringen uitwisselen met gelijkgestemden
 • Dagelijkse mogelijkheid om vragen te stellen
 • Vertrouwd en verantwoord leren microdoseren 
 • Je bewustzijn verkennen, beperkende gedachten en patronen loslaten, aan de slag met jouw zelfbeeld
 • Wie ben jij en wat is écht belangrijk voor je 
 • De doelen en acties bepalen die jou leiden naar het leven dat je wil leiden
 • Emotional release en ontspanning door diepe meditatie, ademwerk en lichaamswerk
 • Een mini ceremonie met een microdosering
 • Starterspakket: 18 x 1 gr truffel + microweegschaal + Lion's Mane extract + Tools to Thrive journal met oefeningen en inspiratie

You are here to thrive, not to survive

Wil je weten of microdoseren iets voor jou is op dit moment?

Of wij samen een goede match zijn?

Of het Thrive programma bij jou past?